Baker’s Dough opent binnenkort in Nederland!

De hemel op aarde bestaat! Naast de eerste echte Pindakaaswinkel, opent er nu ook een heuse Cookie Dough bar in ons kleine kikkerlandje. Ja je hoort het goed, rauw koekjesdeeg op een stokje, in een bakje, maar vooral in jouw mond. Niet de meest verantwoorde keuze maar wel gigantisch lekker. Deze hotspot opent binnenkort in Rotterdam en wij kunnen niet wachten! 

thumbbakers

De trend komt overgewaaid uit Amerika, maar dit vinden wij helemaal geen straf. Baker’s Dough opent dit jaar al rond mei in het mooie Rotterdam. Het is dan ook het zusje van welbekende hotspot Baker & Moore en ook hier is The Daily Dutchy al fan van. Dit belooft dus veel goeds.

Eet jij liever altijd het deeg op voordat de koekjes überhaupt de oven bereiken? Dan is dit ‘the place to be’. Hier kun je namelijk ongestraft genieten van versgedraaide deeg, inclusief toppings en andere lekkernijen.

Ben jij ook zo enthousiast en benieuwd over Baker’s Dough?

Bron: Baker’s Dough
Bron beeld: Pixabay / Baker’s Dough

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved20 korting bij meerdere artikelen 500 x 500

 

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een harige katerzoon Franklin, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.