In de Agenda | Pause Pop-Up #4

Voor de een al bekend, voor de ander misschien nog niet, maar als je het ons vraagt zeker de moeite waard om te bezoeken. De vierde editie van PAUSE pop-up vindt deze week plaats. Dit event staat volledig in het teken van fashion, creativiteit en innovatie en biedt een stylish en sustainable alternatief voor fast lifestyle. Dit keer met als thema: Art Bible. Benieuwd en wil je hier graag bij aanwezig zijn? Lees dan snel verder en maak kennis met Pause Pop-up!

Pause pop-up is een event dat drie dagen duurt en waar designers hun werk showen en verkopen. De kernwoorden van dit event zijn dan ook mode en kunst. Romina Pirani en Leticia Bordoni zijn de oprichters en streven naar transparantie en innovatie in de mode-industrie. Voor het event zijn ze samen gaan werken met Nederlandse en internationale designers, kunstenaars en performers.

Bij dit event pauzeer je letterlijk en maak je kennis met de designers zelf, sta je stil bij de ontwikkeling van de items en wordt je bewust waarom de mode-industrie enorm toe is aan verandering. Pause pop-up vindt dat we toe zijn aan eerlijke werkomstandigheden voor de mens en het milieu. Daarom wordt er tijdens dit event rekening gehouden met realistische prijzen en worden er kwalitatieve materialen gebruikt. Naast mode zijn er ook kunst en art performances, live fotoshoots en muziek.

Na een bezoekje aan dit event heb je gegarandeerd een andere kijk op mode en je koopgedrag. Met deze bewustwording kunnen we allemaal iets bijdragen aan een betere wereld!

ART BIBLE, a fashion experience

Het pop-up evenement wordt op 19 oktober ingeluid met fashion experience Art Bible, gehost door Marieke Eyskoot. Marieke schreef het boek ‘DIT IS EEN GOEDE GIDS – voor een duurzame lifestyle en is een expert in sustainable fashion en lifestyle. Tijdens deze avond is er een ‘live performance’ met 200 duurzame ensembles afkomstig van 40 lokale en internationale mode ontwerpers voor ‘game changers’ uit de mode industrie. Performers in klassieke kunstposes nemen je mee van PAUSE naar PLAY. Duurzame, ethische mode wordt gevierd met fun, muziek en drankjes in een geweldige, sacrale omgeving. Art Bible is een absolute must-go voor kunst- en modeliefhebbers.

Good to know

Pause pop-up #4 vindt plaats van vrijdag 20 oktober tot zondag 22 oktober in de Pasthoornkerk in Amsterdam. De Grand Opening enkick-off: Art Bible is donderdag 19 oktober van 18.00 tot 22:00 uur. Niet geheel onbelangrijke note; de entree van dit event is geheel gratis. We like!

Ga jij dit weekend ook een bezoekje brengen aan Pause pop-up?

Bron Beeld: Pause Pop-up

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een harige katerzoon Franklin, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.